Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
jbg,na brzinu sam postavljao,po prvi put,nisam baš upoznat kako ide unos slika.@LONE81. Lepi primerci drugar,nego slike su mnogo zavucene u levi gornji ugao monitora tako da se ne vide bas najbolje.
Kamikaza super ti zekan,koliko je star i ako nije tajna kolika si daoza njega!?
Pa da dosta je cena povoljna,e pa neka ti napravi gomilu zecicasrecno!!!Nije tajna, sto bi bila ! Star je oko tri meseca i platio sam ga 700 din! Sto mislim da je bilo dosta povoljno, mada je berza bila poprilicno siromasna izborom kunica, pojedini su trazili od 1000 do 1200 din za takve primerke mozda malo starije!! Momak od kog sam ga kupio ga je nabavio od nekog uzgajivaca sa Petrovaradina(pokazao mi je i njegovu vizitku ali sam zaboravio ime )! Kad sam ga doneo kuci i pustio u kavez bilo mi zao sto nisam kupio jos jednog mozda i dva!
Ala pa to je bas steta...Pa jel joj je bio prvi okot ili se nesto drugo desilo pa da je sve izgazila?!Unisti me juce kalifornijska .... okoti se i sve ih izgazila
Pa da dosta je cena povoljna,e pa neka ti napravi gomilu zecicasrecno!!!
- - - - - - - - - -
Ala pa to je bas steta...Pa jel joj je bio prvi okot ili se nesto drugo desilo pa da je sve izgazila?!
@ LONE81. Kliknes na prozor "Idi na Napredno",zatim se spustis nize i kliknes na "ubaci sliku", pojavice ti se prozor na kom pise odaberi datoteku.Pojavi se prozor(tu je sve sto imas u racunaru),ides u folder u kome su ti slike,kliknes jednom na sliku koju hoces da izaberes i open,pa se na forumu pojavi prozorcic i u zelenom kvadratu pise''UPLOAD NEW''kliknes na to i pojaviti se u kvadratu link,kopiras je i nalepis na stranicu.
.Svaka cast za kunice bas mise svidaju jel imas nesto i od Smokyjeve linije iz Osjeka u tvojim kunicima?
2 ŽENKE STARE TADA 4 MESECA I 1 ŽENKA STARA TADA 6 MESECI(slikano prije cca 1 mesec)
Nema,u ovima na slikama nema.Imam 1 mladog mužjaka njegovog(on ima više linija)pušto sam 2 od ove 3 na njih,pa ćemo viditi jel čemu!.Svaka cast za kunice bas mise svidaju jel imas nesto i od Smokyjeve linije iz Osjeka u tvojim kunicima?