Kako urediti profil na Poljoinfo.com

novii

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
24 Jul 2007
Poruka
7.643
Lokacija
Apatin
Prilikom registracije na forum se u vaš profil upisuju neke stavke kojima možete kasnije tokom vremena pristupiti i promenuti ih. Da bi ste pristupili delu za uređenje profila, potrebno je da odete u svoj Kontrolni panel ( link se nalazi pri vrhu sa desne strane ).


Kada se otvori Kontrolni panel potrebno je kliknuti na link Uredi profil koji se nalazi u meniju sa leve strane foruma.


Korisnički panel >> Moja podešavanja >> Uredi profil


[TABLE="width: 950"]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD]
  1. • Email i lozinka – Ukoliko prilikom rada na Poljoinfo forumu u nekom trenutku imate potrebu da promenite e-mail adresu ili želite da zamenite postojeću lozinku novom, to se radi klikom na dugme koje stoji na početku dela za uređenje profila. Prilikom unošenja nove e-mail adrese biće potrebno da odradite ponovno aktiviranje, klikom na link koji će vam stići u e-mailu poslatom na novu adresu.
  2. • Lokacija – Ovo polje će vam biti ispisano ukoliko ste novo registrovani član, a stari članovi će biti biti obavešteni da to odrade. Upisivanjem lokacija značajno se olakšava komunikacija na forumu, jer ostali članovi mogu da bolje shvate konetkst vaših poruka, prema lokaciji odakle ste.
  3. • Datum rođenja – Ova polja nisu obavezna da se upisuju, ali ako želite možete ih popuniti, tako će ostali članovi imati priliku da vide koliko godina imate.
  4. • Privatnost - iz ovog padajućeg menija, birate da li će i u kom obimu ostalim članovima foruma biti prikazan vaš datum rođenja
  5. • Početinu URL – u ovo polje možete da upišete adresu vašeg web sajta. Ukoliko imate prezentaciju na Internetu koja prikazuje vaše poljoprivredno gazdinstvo ili vašu firmu, možete iskoristiti priliku i na taj način je prezentovati ostalim članovima Poljoinfo foruma.
  6. • Instant messaging - ovaj deo za uređenje profila sadrži nekoliko polja, u koja možete napisati ID podatke za nekoliko najpopularnijih IM, i na taj način omogućiti drugim korisnicima da vas kontaktiraju preko njih.
  7. • Biografija – ovo polje ima funkciju da , ako želite u njega upišete nešto više o sebi i da se taj način bolje predstavite ostalim članovima foruma.
  8. • Hobi - u ovo polje se upisuju hobiji sa kojima se bavite, te se tako možete povezati sa članovima koji imaju slična interesovanja.
  9. • Zanimanje – za upis posla sa kojim se bavite.
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Napomena – polja u delu Dodatne informacije nisu obavezna za popunjavanje i vaša je lična stvar da li želite da nešto upisujete u njih. Podaci koji se upišu mogu da se menjaju u svakom trenutku ili da se obrišu, već prema vašim potrebama i željama.
 
Vrh