jovanovichb
Novajlija
- Učlanjen(a)
- 21 Feb 2010
- Poruka
- 8
Već treću godinu zaredom imam u voćnjaku desetine krtičnjaka. Kako ili čime da proteram krtice iz voćnjaka i vinograda.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Isti problem sa krticama sam imao i ja.Mogu ti reci da sam koristio i koristicu i dalje jer mi se pokazalo dobro. Jedan ometac pokriva oko 700 kvadrata. Kod mene su cijelu proslu godinu bili u vocnjaku i nisam imao problema sa krticama.Negdje pred pocetak zime sam ih povadio da ih ne zatrpa snijeg, i mogu ti reci da se pojavio veliki broj krticnjaka ponovo.Tako da cu sad cim se istopi snijeg ponovo da ih zabodem pa cu vidjeti sta ce biti.Cini mi se da je djelotvorno.smedic je napisao(la):Vidim da svuda ima onih ometaca sto se zabodu u zemlju ali sumnjam u to pa nisam ni kupovao
majka je negde procitala da se krtice strasno gade kose. Ja i cale smo se smejali ko ludi kad smo to culi. Otisla do frizerskog salona, i u svaku rupu stavila malo kose. Veruj mi nema ih vise. Nemam pojma kako ali deluje. Bilo ih je oko salasa oko deset komada.
Nista ti nekosta da probas to nije nikakva investicija, a moze da upali. Kod mene je upalilo.