. takodje koristim preparate za suzbijanje neprijatnih mirisa u farmam ,stalama..neutralise amonijak..izmedju ostalog preparate koji stajnak(izdjubravljanje)..pretvara u tecno stanje lakse je onima koji imaju lagune da prazne a ujedno neutralise amonijak sto je najbitnije mislim da je taj proizvod iz USA proveren.,ljudi neznaju sta sve postoji da im olaksa lepsi pristup njihovim farmama, stalama mogucnost nanosenja ..sipanje u lagune i prskalicama po objektu ovo ti pisem sto sam u mogucnosti .. tj. preparate mogu da imam u kontinuitetu a ima i tecnost za lagune.. da uvek bude tecno....
Post je spojen: [time]1290565428[/time]
preparat efikasno vrši biološku razgradnju fecesa, ostatake hrane (silaže, ljuske, kore…), prostirku (slamu, piljevinu, strugotinu, papir…), čak i životinjsku dlaka...to je za lagune ili taloznike a ja koristim ovaj preparat eliminator mirisa i prezadovoljan sam tako da nema muva ...

Koncentrat se, u zavisnosti od nivoa mirisa, rastvara u rasponu od 1:100 do 1:500 i raspršivanjem nanosi direktno na izvor mirisa, čime se postiže maksimalan učinak preparata i trenutno eliminisanje mirisa.