Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pozdrav druze.Obavezno naduvati jagnje.Takodje i jare se duva pre deranja,osim ako ga ne surimo.Nadam se dace mi uskoro neko naruciti surenu jaretinu pa cu sve to lepo uslikati i predstaviti tu radnju ovde.Ja iskreno niste lepse u zivotu nisam jeo od surene jaretine.Jel naduvate jagnjad vazduhom da se ovako lepo odvoji koza od mesa ili je to iskustvo![]()
Pozdrav druze.Obavezno naduvati jagnje.Takodje i jare se duva pre deranja,osim ako ga ne surimo.Nadam se dace mi uskoro neko naruciti surenu jaretinu pa cu sve to lepo uslikati i predstaviti tu radnju ovde.Ja iskreno niste lepse u zivotu nisam jeo od surene jaretine.[/QUOTE
Potvrdjujem, jer pre raspada YU putovao sam dosta zbog opravke autobusa Becejtras,uvek smo se najeli dobre jagnjetine.Jednom nije bijo jagnjeceg pa smo na nagovor gazde probali jare mogu vam reci da je ukusnije pecenje od jagnjetine.Druze mozes li ukratko opisati na koji nacin se naduva jagnje da bude makar priblizno oguljeno ,kao ono tvoje sa slike.
Ps Jednom sam opravljao autobus , na parkingu ispred hotela, vozio decu za obilazak hidrocentrale Bajina Bastapa pa riknula lamela.![]()
Koristim kompresor kada koljem vise komada (10~15).Za manje nemam potrebe jer ja jagnje naduvam za 10 sekundi a ovo sa parcetom creva sam namerno stavio zato sto vecina ljudi nema kompresor.Kada kuci koljes sebi 1~2 komada nemas racuna da razvlacis struju da palis kompresor (ili da palis traktor).Kada je u pitanju starije grlo tj. ovan onda je bolje kompresorom jer treba dobar kapacitet plucaA zar ne koristite kompresor ?
Evo ja naručujem ali bez slika B-) Ako mogu neke osnovne ali bitne stvari (npr. idealna temperatura vode) a slike kad budu :-Dcrni tekir je napisao(la):Nadam se dace mi uskoro neko naruciti surenujaretinu pa cu sve to lepo uslikati i predstaviti tu radnju ovde.Ja iskreno niste lepse u zivotu nisam jeo od surene jaretine.