Gebijev starter 20% leti 1,8 zimi 2,0 kg konverzijagalic je napisao(la):Gebijeve granule su dobre ja nisam imao nikakvih problema ali 38 din.
Tibore koja je tacna konverzija hrane sa granulama tj. predstarterom?ako si pratio?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Gebijev starter 20% leti 1,8 zimi 2,0 kg konverzijagalic je napisao(la):Gebijeve granule su dobre ja nisam imao nikakvih problema ali 38 din.
Tibore koja je tacna konverzija hrane sa granulama tj. predstarterom?ako si pratio?
galic je napisao(la):Bolji ti je pigi za prasad a mislim da je suggi za tov,
A koliki su ti prasici? I sto si soju stavljao,ja koristim pigi ceo dzak roknem i pola jecam,pola kukuruz,idu kao iz vode.
kvih si problema imao? sa pigijem i kazi mi po cemu ti je bolj sugi? Cena? da pokusam i ja.MILOŠ D.T je napisao(la):galic je napisao(la):Bolji ti je pigi za prasad a mislim da je suggi za tov,
A koliki su ti prasici? I sto si soju stavljao,ja koristim pigi ceo dzak roknem i pola jecam,pola kukuruz,idu kao iz vode.
Probao sam i nije mi se svideo.Meni je bolji sugi.Imam i od 16-17kila i od 22-23 kile u dva svinjca.
galicu i ja sam nedavno kupio taj przon za kafu,pecem soju na njega.koliko tako pecene soje smem maksimalno da stavljam(procentualno) u hranu prasicima koji tek pocinju da jedu jos dok su na sisi i nakon zalucka?jel peces kukuruz samo dok je sirov i ostale zitarice koje si nabrojao ili ih peces i sad(suve)?zasto ih peces?galic je napisao(la):Przim sam, i kosta me samo butan oko 500 kg isprzim,zita vise,soje manje..oko 500kg je prosek
SA BOCOM BUTANA. a ona je 800 din. Tacnu konverziju nemam jer sam tek probao,ali video sam rezultate rekao sam ti.
Bice puno manje od gebija,i sano a ako je konverzija hrane veca za o.1 ili 0.2 cak,mislim da ni tad nece dostici sa svim troskovima 25 din.
A to je puno para.
OD 7 dana mi prasad jedu ovu hranu,nemam nikakvih problema.