Kako da Poljoinfo forum učinimo boljim

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni je najvažnije da na forumu ispravno radi prikazivanje tema u kojima ima novih poruka od moje poslednje posete i da me forum preusmeri na prvu novu poruku u odgovarajućoj temi (kao što je na starom forumu bilo dugme "new"). Sa te dve stvari sam savršeno mogao da pratim ceo forum. Ono što me zanima ja pročitam a drugo preskočim. Na ovoj verziji foruma to ne funkcioniše dobro i za mene je ovo korak u nazad! Ovo je sa mog stanovišta, korisnika foruma, al' ako kažete da je sve ovo potrebno zbog uređivanja foruma, onda ok. Samo napravite da ove dve stvari koje sam gore naveo ispravno rade i ja ću biti zadovoljan, ništa mi drugo ne treba.
 
neko je čini mi se pisao da padajući meni nemože da se otvori jer smeta reklama
može li nešto da se pomjeri jer nemogu da otvorim neke korisne opcije iz pdajućeg menija
 
Meni je sve ok, ako se već priča o specijalnim željama, koristilo bi da ono -danas- kod novih poruka bude boldovano kao što je bilo na staroj verziji.
 
Neki kažu da u Operi radi bez problema , ali evo kako kod mene izgleda:

2hoef6c.jpg
 
Po mom prvom utisku, nova verzija je bolja nego stara. Samo treba malo volje da se sve prouci i podesi - i ici ce kao avion. Treba i malo vremena da se priviknemo na nove mogucnosti ( i po neke nemogucnosti). Ovaj "Poljoinfo forum" ima sto mana, ali je mnogo dobar, za razliku od mnogih koji imaju samo jednu manu - LOSI su.
Uostalom cinjenice: (Tema 3,178 Poruka 287,777 Članovi 7,418 Aktivni Članovi 2,847) govore same za sebe. Takodje podrska svim clanovima koji svojim primedbama i sugestijama nastoje da "Nas" Forum ucine jos boljim (jer uvek moze jos bolje). Takodje pozdrav i zahvalnost i svim moderatorima, administratorima i super moderatorima na trudu da sve funkcionise kako treba. Ziveli !!!
 
Претходна верзија форум софтвера је била много прегледнија и једноставнија за коришћење. Ова верзија не ваља ништа. Тешка за сналажење.Што се осталог тиче ништа не треба мењати, одлично је.
 
Samo se treba priviknuti i biće sve ok. Moj prijedlog je da boldujete nazive tema u forumima, da budu upečatljivije. Ovako nazivi tema su se spojile sa ostalim "servisnim" informacijama.
 
Imam problem sa vremenom na forumu, tj. meni npr na kompu pokazuje 18h a na forumu 16h, odnosno vreme na forumu kasni 2h. Jel može to nekako da se namesti?
 
Evo još jednom objašnjenje za vreme....
Vreme sami možete naštelovati kao što sam ja učinio idite u podesavanja pa u opsta podesavanja.
Tu imate da podesite vreme za vremensku zonu izaberite GMT +1 i ispod toga imate da ukljucite Dst letnje racunanje vremena........
 
Traziti od administratora sistem da uradi sinhronizaciju vremena na serveru...Jbg zamisli da se konektujes sa Novog Zelanda...vreme mora da bude "tacno" + vremenske zone....itd...igrala se deca i problemi...
 
Sve pohvale za trud oko foruma. Jos nisam pohvatao sve cake, ali polako, ima vremena. Par predloga od mene: u Kalendar (koji do sada nisam primetio) ubacite dogadjanja tipa sajmovi, vasari, izlozbe (pasa, cveca, zivine itd...) i jedna molba ..... ne menjajte avatare. Navikao sam cim vidim neki avatar da cu procitati nesto pametno i korisno. To se posebno odnosi na moderatore, urednike, ali i veoma aktivne clanove. Pozdrav za Topalovica, N.A., Kiraja, Becarinu ....ma i sami znate ko ste i koliko ste nam pomogli, a ima Vas puno na ovom odlicnom forumu. Ziveli
 
meni je najvažnije da na forumu ispravno radi prikazivanje tema u kojima ima novih poruka od moje poslednje posete i da me forum preusmeri na prvu novu poruku u odgovarajućoj temi (kao što je na starom forumu bilo dugme "new"). Sa te dve stvari sam savršeno mogao da pratim ceo forum. Ono što me zanima ja pročitam a drugo preskočim. Na ovoj verziji foruma to ne funkcioniše dobro i za mene je ovo korak u nazad! Ovo je sa mog stanovišta, korisnika foruma, al' ako kažete da je sve ovo potrebno zbog uređivanja foruma, onda ok. Samo napravite da ove dve stvari koje sam gore naveo ispravno rade i ja ću biti zadovoljan, ništa mi drugo ne treba.
potpuno se slazem sa tobom...
 
Ova verzija foruma sad u privatne poruke ubraja i primljeno i poslato(ona stara je brojala samo primljene poruke), zato sam se iznenadio kad sam pogledao profil i video preko 300 poruka. A ako imate preko 100 poruka drugi članovi ne mogu da komuniciraju sa vama na taj način.A već duže vreme ne mogu da pošaljem drugima poruke iz istog razloga. Zato bacite oko na profil i svedite poruke ispod 100 (primljenih + poslatih)
 
Ides u privatne poruke/inbox ili outbox.
I sve poruke moras da stikliras da bi mogao da ih brises.
E onda imas dole taster gde pise "selected messages" i padajuci meni sa ponudom sta raditi sa porukom/ama.
Tu ih brises,premestats....
Kad to ucinis,tek ces tada moci slati p.p.!
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh