Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Izvini druze,nisam dugo bio na forumu,orezujem vec mesec dana pa ne stizem.Sto se tice kajsije i vode neko kaze ovako a neko onako.Suse se i one koje se navodnjavaju.Prosla godina je bila susna kod mene a ove godine imam samo par osusenih stabala.Pre neku godinu bilo kisovito i sledeceg proleca se osusilo 60 komada.Ne mozes biti pametan.U svakom slucaju voda je najvaznija kod nalivanja ploda i formiranja cvetnih pupoljaka za sledecu godinu.U Grckoj na primer lepo uspeva kajsija a znamo kako je kod njih ,,kisovito''.Po meni stetu na kajsijama vise pravi kolebanje temperature i orezivanje nego nedostatak vode.Пеле, како кајсије подносе сушу?
Prodao nocas prvih 50 kg po 100 din na kvantasu u Cacku. Nije moglo bolje jer je gradobitna a imalo ih je i nesto sitnijih. S obzirom da su tek u 4. godini a i mraz od 1. marta ih je prepolovio ja zadovoljan. Bice jos jedna tura ranih za par dana kad malo dozri.
Kod nas na malo 200 din ,skuplje kajsije od jagoda samo dzabe kad ih nema ni za lek