A
anubias77
Guest
Kod mene je mraz obrao kajsije. Na celom stablu nema ukupno pupoljaka koliko treba da bude na jednoj grani. Kupićemo koje kilo na pijaci da probamo kajsije ove godine.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zaharije da ti nije taj u precvetavanju zapravo samo oduvane latice jak je vetar
Моја црна кајсија је готова. Прекјуче сам је осјекао. На њој су још гљиве порасле. Није имала ни посебан укус.
I kod mene od 3 crne jedna je jesenas se osusila. isti osecaj i ja imam vezano za ukus mada mislim i da ima plitak koren pa im treba zalivanje sto ja ne radim...
Људи, почели накупци да зову да резервишу кајсију. Питам за цену: за сад 5 Дин. више него прошле године ("ал' ћераћемо се").
Кајсије отишле у небо, нико није резао. Само да не кокне после нека олујчина па да све покрши.
Слично као код тебе, у зависности хоћеш ли паре одмах или да сачекаш (наравно и од квалитета).Koja je cena bila prosle godine kod tebe.
Ja sam išao samo jednom protiv monilije, sledeće ću tek kada se skroz očisti plod.