marceta.b.
Član
Pele@
dali si već orezao kajsije.
dali si već orezao kajsije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
malo sale:
"...65000 eur to je zarada za kajsiju na 10ha, a ako na tih 10 ha zasadite tarfufe - imate zaradu 6500000 eur svake godine..."
Da,kod tebe jos miruju jer je ipak gore malo hladnije...Danas kod mene 17 stepeni.Kod mene još "ćute", zbog toga sam te pre neki dan pitao dali si rezao. Ako čekamo mart procvetaće a kako onda oprskati bakrom...
Nisam jos.Пеле, јеси ли осигурао воћњак од мраза.
Ja sam uradio jesenas a sad ako stignem pre zahladjenja bice super.Prošle godine sam preskočio u avgustu zbog suše, konto stres... pa sad razmišljam kako dalje...
Pa jednostavno sadis u trougao nema tu mudrosti.A za sadnice tu ti niko ne moze pomoci.Mogu da budu bolje i te jeftinije.Gledaj samo gde kupujes da ti ne uvale ono sto nisi trazio.Zdravo svima. Da li postoji neka slika kakav treba da bude raspored sadnica... čitao sam forum pa se spominje cik-cak, trougao ali kako to izgleda u stvarnosti? Našao sam da su cene sadnica 500 dinara a na drugom mestu cena iste sorte je 200 ili 250 dinara. Da li se isplati kupovati te sadnice od 200-250 dinara?
Појединачан. Није искључено да такво стање буде на раним сортама, на јужним, вишљим локацијама за 10-15 дана.Dali j ovo stvarno stanje u voćnjacima Grocke ili pojedinačan slučaj,slike preuzete sa fejsa