Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A to da ću ti reći kako se, čime i kad radi, e to ne može. Ja ti kažem i ti posle prodaješ muda za bubrege.
Skrenuo sam pažnju na bitan momenat, dalje rešavajte probleme.
Dominacija, šta da ti kažem!![]()
Е, изгледа да је ове године ту грешка. Ја сам сад први пут посадио кајсије (не рачунам двориште) па немам лично искуство али имам 3 међаша са кајсијама и они нису резали по календару (што ми изгледа грешимо) него гледали у небо и орезали касније (један чак крајем октобра). Овај који има највише није чак ни једном прскао ни прихрањивао а родиле чудо (углавном сви гаје Ружу), само је радио међуредну обраду и резидбу. Иначе, код мене су крушке избациле и други род (окачио сам слике у тој теми) величине јајета - Санта Марија а Виљамовка величине ораха. Луда година 100%. Зимус следи дебело резање.orezivano na vreme,rezidba zavrsena do 15 avgusta,
Погледај ово https://www.youtube.com/watch?v=7NYo4if9pdE можда ти буде занимљиво када је шарка у питању.Мало ме плаши шарка јер неке од шљива могу да имају шарку, а да се не примјети на лишћу. Ту би требали стручњаци да провјере хемијски има ли шарке. Али...