Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A to da ću ti reći kako se, čime i kad radi, e to ne može. Ja ti kažem i ti posle prodaješ muda za bubrege.
Skrenuo sam pažnju na bitan momenat, dalje rešavajte probleme.
Dominacija, šta da ti kažem!
Е, изгледа да је ове године ту грешка. Ја сам сад први пут посадио кајсије (не рачунам двориште) па немам лично искуство али имам 3 међаша са кајсијама и они нису резали по календару (што ми изгледа грешимо) него гледали у небо и орезали касније (један чак крајем октобра). Овај који има највише није чак ни једном прскао ни прихрањивао а родиле чудо (углавном сви гаје Ружу), само је радио међуредну обраду и резидбу. Иначе, код мене су крушке избациле и други род (окачио сам слике у тој теми) величине јајета - Санта Марија а Виљамовка величине ораха. Луда година 100%. Зимус следи дебело резање.orezivano na vreme,rezidba zavrsena do 15 avgusta,
Погледај ово https://www.youtube.com/watch?v=7NYo4if9pdE можда ти буде занимљиво када је шарка у питању.Мало ме плаши шарка јер неке од шљива могу да имају шарку, а да се не примјети на лишћу. Ту би требали стручњаци да провјере хемијски има ли шарке. Али...