John Deere

Хтео бих ових дана да зеленку 1177 променим уље у хидро погону, па ме интересује које уље у њега иде?

Претпостављам неко хидротрансмисиони, само не знам које!?

Poslednja izmena:
Хтео бих ових дана да зеленку 1177 променим уље у хидро погону, па ме интересује које уље у њега иде?

Претпостављам неко хидротрансмисиони, само не знам које!?
Nadjes lepo upuststvo za upotrebu i radionički priručnik i onda kreneš redom. U te dve knjige piše sve što možeš pomisliti i što te može zanimati u vezi kombajna.

Sta znace ove lampice na john deere kombajnu?
Kombajn je silazni a mislim da su lampice iste kao i za zitni.
a7d30c54e4106e837374d2c9eee86763.jpg

Послато са motorola one помоћу Тапатока

[mention]RatkoPa [/mention] Hidraulicni filter, a valjalo bi proveriti da li fali ulja u hidraulicnom sistemu, jer ovo je povezano sa rezervoarom cistog ulja...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ulje nefali nego je slomljen senzor od nivoa
A za filter sam pretpostavio ali nisam bio s
iguran
Na prethodnom kombajnu su lampice bile drugacije a od ovog nemam uputstvo
Hvala jos jednom

Послато са motorola one помоћу Тапатока

Drugari sta moze da bude uzrok na kombajnu sto lomi osovinu ladje- tresnu osovinu,u pitanju je kombajn Jd 952,lomi je dva puta za godinu dana

Samo ti prvo zameni silen blokove, al nemoj vasarske da kupis. Uzmi original i resices sve probleme.
Ovo ti kazem iz iskustva jer smo imali 975.

Људови, дал је неко у скорије време куповао камере за пољо машине? Интересује ме које имају најбољи однос квалитет/цена. Тутнуо би на зеленка једно две, да надгледају рад сечке као и мотора...

Meni ove kineske djeluju sve iste, samo gledam koje su povoljnije, u stvari ne znam da li i imaju neke druge sem kineske :unsure:
Inače ekstra stvar, svakome bih preporučio da postavi. Prije se lako naručivalo iz kine, sada slabije šalju, ili ako i šalju skupa je poštarina.
Sada sam naručivao iz Njemačke preko rođaka iz Austrije, bilo dosta jeftinije nego direkt iz kine

Nazad
Vrh