John Deere

Pogledao sam na brzinu snimak i ako sam dobro pohvatao otvaran motor,menjane karike,klipovi itd itd i sve to pre nego sto je proverena svaka "spoljna" mogućnost problema,uključujući turbo do kog je bio problem.
Stvarno genijalno.

I ja sam tako skontao pricu, sto mi je jako neverovatno da ima curenje u sistemu vazduha i da nije turbina nosena na pregled odma

Čini mi se da mi se povećava razina ulja u motoru ,ulje je nedavno mijenjamo i žuti se bistro je.Jel može odonekle doći ulja ili goriva?jd 6900je u pitanju

Ne znam kako je na Johanu ali na Belarusu ume da ode pumpa volana koja dobija pogon na razvodu motora i onda kroz nju hidraulicno ulje zavrsi u karteru.

Kum radi u na silosima gde se otkupljivaju zitarice, imao svog zita oko 3 hektara i sef mu da traktor Dzondir 8130 i tandem prikolicu hvata oko 16-17 tona, da lakse prevuce do silosa.

Prvi put sam seo u neki takav traktor, i nisam mogao da skinem osmeh sa lica kao malo dete.
Ljudi moji pa ono je milina, ne treba kvacilo da bi traktor krenuo, samo malu rucicu guram napred za vise brzine i unazad za manje, odusevljen sam traktorom.
Ono moze da vozi neko ko niko nije video traktor uzivo.

Evo jedna slika, slikao klinca na njemu
227fe636b9c12cd60c027403a132f8ef.jpg

Poslato sa ABR-NX1 pomoću Tapatoka

Е та мала ручица... Живце једе мајсторима у фирми. Кад реши џони да стане, не може да се помери док се не поправи проблем, 99.99 % буде електроника.

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Боље су искориштени од гусеничара, барем овде у фирми. Гусеничари су смрт за одржавање, иако имају фантастичан учинак.

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Nazad
Vrh