John Deere

Ali je bezobrazno skupo.mi smo na mf menjali,radila nam neka firma iz bg sto rade izduvme sisteme.bilo vise nego duplo povoljnije.
Posalju se dimenzije i uglovi(ili ceo stari deo) i urade ga za par dana.

Jel skidao neko zadnji dio blatobrana tamo di je svjetlo i komande za hidrauliku.zanima me da li ono drže blok nitne i kako se skida kutija od svjetla i tipki

Zdravo, imate li ideju gdje bih mogao da nadjem L41721 ili AL64833 cilindar za John Deere? Gledao sam po netu ali me sve vodi na neke americke sajtove.
qRYs6Bc.png

Kolege da li neko zna od cega je ovaj filter? Treba da menjam ulje u hidraulici i menjacu i znam za dva filtera koja treba menjati. A ovaj mi nije jasno od cega je. Nalazi se kod levog tocka velikog i idu dva creva u njega.
U pitanju je model 6920

3b8bdf17a1b7958ceff1706647722b8c.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Od ulja je, ali to nije filter, to je ublaživač ili nešto. Filter hidraulike je kod desnog točka, a filter mjenjača na sredini traktora odozdo.

Hvala. Znam za dva filtera gde su ali ovo mi nije bilo jasno pa bolje da pitam nego da zeznem nesto :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Jednom mom kolegi je potrebna pomoć oko izbora uzanih guma za svoj John Deere. Traktor je 6115M, fabrički je došao sa gumama 420/85 R38 i 380/85 R24, al' sad bi hteo da nabavi i uzane točkove za setvu i prskanje.

Na oglasima je video kombinacije 300/95 R46 - 270/95 R32; 270/95 R48 - 270/95 R32; dobijao je preporuke i za 320/90 R42- 320/85 R28.

Na slici su zaokruženi tehnički podaci od njegovog traktora. Po računu ni jedna od ovih kombinacija ne upada u prenosni odnos zupčastog para pogona osovine prednjih točkova "I". Doduše u računu je koristio matematički izračunat obim točkova a ne obim kotrljanja kako zahteva formula. Lokani vlasnici John Deere traktora mu kažu da to nema presudnog uticaja jer će prednju vuču uključivati samo u njivi (mekano, rastresito).

Šta vi kažete? Koju kombinaciju biste vi preporučili za njegov traktor?

Hvala unapred! :ppozdrav:

Za 4 cilindra JD uglavnom idu te što ste naveli sa oglasa i ja koristim obje kombinacije na 6410. Kolega također koristi istu kombinaciju i pošto prodaje traktore stavlja ih na sve, od 10-20-30 serije do M i R, sve paše omjeri, u kombinaciju sa tim prednjima ide i 320/90 R46. Ova zadnja kombinacija je nešto niža i nisam ju baš vidio, a mislim da bi funkcionirala i ona po Tire size comparisionu. Što se tiče prednje vuče omjer mora odgovarati jer ju pali svakim pritiskom kočnice...

Što se tiče prednje vuče omjer mora odgovarati jer ju pali svakim pritiskom kočnice...
E to nisam znao. Primetio sam na mom jd 7700 kad pritisnem kocnicu da se upali lampica za prednju vucu. Mislio sam da je nesto sjebano pa da baca na masu ili sta vec pa zato pali lampicu.
Znaci svaki put kad se pritisne kocnica on upali prednju vucu da bi i ona dodatno kocila?

Nazad
Vrh