John Deere

Zanima me na Johan dere 6900
i sličnim da li je moguće promijeniti semering radilice kod zamajca bez vađenja motora?

Kolege moze mala pomoc oko traktora john deere 6920. Menjac nije automatski. Ima predju hidrauliku tls klimu i verovatno jos svasta nesto sto ne znam ni da ima :).

Zanimaju me iskustva kakav je traktor da li ima nekih skrivenih mana? Radi se o nekih 7-8.000 sati

Sent from my iPhone using Tapatalk

Za 7-8 hiljada sati to je nov traktor skoro,nzm zasto to uopste i gledate te radne sate,nzm jel na 10% traktora od tih zapadnih marki da su stvarni sati na njemu.800-1000 sati godisnje ,puta broj godina ,i to je to ,svidja ti se,ne svidja ti se,ali to je najblize realnosti.

PowerQuad menjač.Odličan ako je održavan redovno.Te serije imaju problem sa ramenima hidraulika pa proveri da li se klimaju, skupa rabota.Te sate ima jedino ako ga kupuješ od prvog vlasnika.

A jel ima neki nacin da se provere sati pravi ? Vlasnik ga je kupio 2018 god a malo je radio sam njim. Samo orao i spremao. Max 200 sati godisnje. On nije sigurno dirao sate. Poznajem taj traktor. Prednje gume menjane zadnje nisu

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nazad
Vrh