John Deere

Evo uspješno ubačen novi remen,i sad je išlo prilično teško ali da nisam otpustio ventilator ne bi mogo provući.
Kupim novu rolnicu natezača original koja košta 70 e a unutra ležaj made on turky koji je zanitovan i kao nemoš se promjeniti.
Samo da sam skinuo stari prije kupovine novog dobili bi ku...u.
Nemoj da se neko zajebe ko ja !!😡🤬

Ta nova rolnica bi lako mogla štimati od nekog auta. U baš,baš krajnjoj nuždi, može se originalna raznitovati-zameniti ležaj-ponovo zanitovati.

Procureli su mi pomocni klipovi spoljni od hidraulike na 4755 da li te manzetne pasuju od necega i gde se mogu nabaviti, jer su original preskupe.

Jel imao neko problem na 6330 sa reverzerom da se prebaci ka napred a on nece, uvasi se pa.upali traktor i hoce. Nekad tako ceo dan zeza nekad ni 2x u toku dana.
Dzekovi ispod kabine oko filtera su dobri nisu iskidani.

Mene je tako zajebavalo na 6630 standardu. Can bus mi otisao onaj iznad kiler, mislim da je sa desne strane. Nek proba izvadit ga van pa nek proba radit, ako vise nema problema onda je u problem u njemu.

Nisam siguran za za premium verziju, ali na standardu kod kilera gore sa desne strane ima canbus terminator, barem je tako bilo kod mog 6630. On šalje podatke na ecu, a ako je otišao onda šalje krive pa izbaciva revers. Uglavnom on se izvadi van i može se tako vozit, ali nije zdravo na duže vrijeme. Dok se izvadi, ako više ne izbaciva, onda je on problem, nije ni nešto preskup.

Moze biti da je to, dok jedan majstor kaze da je problem sa prekidacem PQ menjaca na P poziciji, misli da je menjac prebacen u P i zato izbaci reverzer. Sad ce probati bez P pozcije, pa ako tako bude isao ne diramo taj dzek, ako ne bude isao probacemo sa skidanjem dzeka.

Nazad
Vrh