zzivica
Član
kombajn na prvi pogled kao spejs-satl ali kad mi cale rekao da ce da ga vrati nisam verovao sve do sad ali sta je tu je.jos nekoliko dana i idem po mog kejsa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
mityoo je napisao(la):Pa sto da se čovek muci kad ima strojček za te poslove!
kombajner je napisao(la):hehe ziveo i koliko para john deere
cicimoric je napisao(la):Potrosnja je 45 litara/sat bilo sta da radi. U prvom trenutku to deluje jako puno ali kad se preracuna da uradi nekih 13.5 KJ/sat onda ispada da trosi 3.3 lit/KJ sto uopste nije puno.
phoenixfendt je napisao(la):ako je to model john deere 8330 mada nevidim bas dobro ali vidim da nema ogibljivu prednju osovinu i manje tockove a o potrosnji mislim da je puno 45litara na sat...mogu da zamislim kolko trosi u oranju to mora da guta oko 50 litara na sat ali za takav traktor treba imati odgovarajuce prikljucne masine da bi se povecao ucinak profitabilnost masine i smanila potrosnja po hektru..ali ako bi uporedio fendta 930 vario postrosnja bi bila manja za 30 posto od john deera 8330.
Rastislav je napisao(la):Sad gledam na tractordata da jd 8330 ima 300 konja a samo 6 cilindara i radnu zapreminu od 9L.Odakle oni toliko konja izvuku meni bas nije jasno