Razumemo se šta sam ja hteo da kažem.Cenim ja i polovno i staru gardu ali novo je NOVO, samo što je kod nas jako tesko doci i do zamene polovnog a kamo li novog.Pa zbog toga nije.kupio nov JD. Vec stajera. Taj mu je najlepsi nov.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Razumemo se šta sam ja hteo da kažem.Cenim ja i polovno i staru gardu ali novo je NOVO, samo što je kod nas jako tesko doci i do zamene polovnog a kamo li novog.Pa zbog toga nije.kupio nov JD. Vec stajera. Taj mu je najlepsi nov.
kanda da si se bas umorio u zivotu sa rusimaJa neznam nisam radio nista sa novim, ali recimo kad radim sa 4755 ja se takoreci odmaram... kad dodjem sa njive i iskocim iz njega mogu jos sta god treba kuci raditi, a kad iskocim iz rusa 2 dana sa nikim ne pricam
Ja sam sa 558 orao kad sam imao 12 godina, bio je bez kabine, tad to i nisam nesto svacao jer mi sve bilo zanimljivo, ali sa rusom sam napravio dosta sati i znamsta je raga kad u njemu sedim po 14 sati kad uvece udjem i sednem da jedem a kasika u ruci imam osecaj da je cackalica, koliko to vibrira i drnda... kad sam sa 52 na 82 seo bilo je vec upola lakse... e onda 4755 doslo ko odmor... nemogu rec da sam se ubio, ali nisam ni samo se vozikao... bilo kako bilo, stari rusi su nuzno zlo.