Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Znaci oko 15 000e skuplji od nekog drugog zapadnog npr Made in Austria 6 cilindara pumpa-dizna, 5900kg, menjac na dugmice 16-16, elektro reverzer i elektro hidraulika. Cisto onako poredjenja radi, bez ogibljene kabine, prednje hidraulike,suspenzije...
A koja je razlika izmedju njega i recimo 6130m? Ovaj drugi nije idealan za sve poslove?....ima malko vise snage, sto je plus, iste su velicine, isti motori, ista tezina....al ima konja vise sto je po meni plus a od tog viska konja glava ne boli....
I dalje je to preskupo za tu klasu traktora...generalno sve su to preterane cene za gvozdje...
- - - - - - - - - -
A sto se tice tih snaga motora svi se mlate sa tim maks, nom i sta ti ja znam...i to je proseravanje...
Jos se tu da korigovati cena, a za toliko ima i vise opreme.Radi poređenja, Steyr 4115 u nekoj standardnoj opremi košta oko 55.000-56.000e+pdv, toliko košta i JD 6110M u standardnoj opremi.
Narode vi jos uvek poredite babe i zabe. Steyr multi je u klasi JD serije 5. Pricajte o Profi serijiJos se tu da korigovati cena, a za toliko ima i vise opreme.
Jesenas na vasaru sam poredio iste modele sarenog i crvenog, na oko isti ali kad se uzme sva oprema sa sarenog on dodje jeftiniji od crvenog.
Imao je CR motor sa Ad bluom, jace podizne cilindre, pa izvod za ulje onaj veliki dzek, poteznica zadnja bolja, pa do sitnica tipa elektro retrovizori sa grejacima, sediste bolje, vise dugmica na instrument tabli, vise radnih farova..