petarkrsmanovic
Član
Istočnjaci što prave automobile iz budućnosti imaju malko drukčije kose oči od ovih.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pozdrav,
imam jedan problem kod svog John Deera 6610, pa sam se odlučio, da vas molim za pomoč.
Problem je sljedeči; kad mi se traktor ugrija na djelovnu temperatura, neče da ljepo laufa na standgasu, neopterečen. Malo se spuste a malo dviigne broj okretaja, a to mi ide na živce. Međutim, to ništa ne utječe na snagu motora.
Pumpa nije kriva, jer sam je več dao pregledati, a sad više neznam, šta bi moglo biti.
Baš taj..gde je bio taj traktor? Kod privatnika ili u kombinatu?Koji te zanima sa 42" nazad?
- - - - - - - - - -
Druze ne diraj mnogo ako ne trosi i radi samo gas.
Ako trošiš eurodizel a trošiš naspi 1l matike na rezervar nafte.Pomogne često pri ovim siptomima.
Predpostavljao sam da je iz kombinata,nego je možda uzet na nekoj razmeni mašina od nekog privatnika.MarkoSreta tamo su sve mašine iz raznih kombinata.
Ima u tvojoj blizini dobar majstor za te stare JD, pa ako te zanima mogu ti dati brojJD 3140 90KS,godiste 1980 u radmom stanju(inostranstvu)trazi 7000e vredi li uzeti?