KishRobert
Prijatelj Foruma
Taj 8330 u nasoj banatskoj zemlji kad vidi brlju,u momentu se upiski.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ma ti nisi smarac nikakav,kad se samo setim clana @zombie_666 dok je trazio traktor prosle ili pretprosle godine , salim se malo,nadam se da se nas uvazeni i dugogodisnji clan @zombie nece ljutiti zbog ovoga.Uostalom zato sluzi forum jer mislim da su iskustva ljudi dragocenija informacija od bilo koje trgovacke price.To jesu stare serije traktora koje rade i dan danas,mislim da ti clan @paorpaor moze pomoci jer je on i radio sa takvim traktorima u svom komsiluku ako se dobro secam.Da li ima neko od clanova foruma neki od sledecih modela 3640, 3050, 3350. Kakvi su traktori, koje su im mane i realne cene
Izvinjavam se moderatorima sto smaram u poslednje vreme po raznim temama o traktorima
Koja je kabina i gde je postavljen menjac ?jel može neko da mi kaže nešto o modelu 2140 84god. 82ps, neke karakteristike i mane
hvala unapred
Koja je ovo perverzija od zvuka!!
Pa to ti kazem ove godine smo donje progarsko polje podrivali pa jedva uzorali ,da nepricam neke druge parcele po zidini u Boljevcima ,a i u Surcinu ima par parcela zlo i naopako. Na jednoj parceli u Surcinu smo imali dve setve i zalivali smo konstantno da vidis to zlo u proseku 43-44 l po hektaru fend trosio na toj parceli,kidali kozlace i predpluznjake sve na zdravo ali od dubine nismo odustajali a dzombe izvaljivali kako je otkine tako samo okrene ahaah strasno videti.Samo da su nam ove novije serije dzokija .