Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ima uskolisna trava da ga pojede a hemija za jecam ne postoji.Mozes da sejes psenicu na psenicu ili tritikal,najsigurnije,ako krene uskolisna trava(a hoce 100%)imas sredstvo koje to uspesno resava(40eur).Da li je neko sejao jecam u monokulturi?
Psenicu sam sejao sve godine za redom, ali jecam nikad.
NPK 15:15:15Sejem ječam na njivi koja nije radjena par godina pa me interesuje koji veštak u setvi da bacim.pozdrav i hvala
Ako si juzno od save i dunava 300kg po hektaruHvala . A koja količina je potrebna?
Nema 100% proverenoIma li nesto da resava divlji ovas u jecmu ?? Sejacu ga na jednoj parceli gde je bio kukuruz a znam kroz istoriju da hoce divlji ovas da se pojavi.
I ja uzeo da probam Grand,nije imao Paso.Kakav je jecam Grand u odnosu na Nonius ?? Nude mi njega umesto LG Paso, pa ne znam da li da uzimam kod ovih gde uvek nabavljam seme ili da trazim drugde Paso. Zadnjih godine sejem samo Nonius sad sam mislio da probam i Paso.
nikola,jel to valjano pre setve?
Vestak pre drljace.I još nešto da pitam , sejem rasturivacom za djubre pa drljacom posle toga e sada da li da bacam vestak pre valjanja ili posle?
Koliko semena Binga ide po Ha ?
200 kg/Ha