Ječam 2025/2026

Ja sam moj oprskao protiv trave i bolesti juče. Regulator i insekti su u planu čim bude moglo...

Sent from my SM-A546E using Tapatalk

Bolje da si mu uradio regulator i herbicid ako te je vec svrbelo nesto da radiš.Fungicid sad bas nece imati neko pravo dejstvo zbog kise i smanjenja temperature. Za pravu delotvornost svega treba temperatura.

Bolje da si mu uradio regulator i herbicid ako te je vec svrbelo nesto da radiš.Fungicid sad bas nece imati neko pravo dejstvo zbog kise i smanjenja temperature. Za pravu delotvornost svega treba temperatura.
Pa onda je možda bolje što je regulator i herbicid ostavio da uradi posle kiše jer da je uradio pre kiše sad je hladno a sledeći petak porast temperature i dotle će se prosušiti

cubrilo kaze nema otopljenja pre 10tog sigurno+padavine

doduse padavine ocigledno negde 2 negde 22l --posle ce biti ovaj tretman,ovaj fungicid,ovo seme itd itd itd je razlog prinosa

Ima pomalo bolesti na listovima. A ima i trave. Temperatura neće ići ispod 5-6 stepeni, što je ok. A regulator sam izostavio zbog fitotoksije. Za njega mi još nije tako hitno...

Sent from my SM-A546E using Tapatalk

Nazad
Vrh