Rade sladare i dalje ali više bez ugovora sa otkupljivačem nema predaje ječma pod pivarski već sve ide u stočni.Ove godine stočni je ljudima plaćem između 17 i 18 rsd/kg dok je pivarski izašao 21.50 rsd/kg.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Etincel je odličan.Kakav je etincel?
Jel sejao neko LG Capricorn?
Greškom mi isporučili umesto Carmine pa nisam siguran dal da vraćam..
Kakva su iskustva dvoredni vs šestoredni u prinosu?
Imas u temi od prosle godine moje slike bosutaJel sejao neko bosut imam ga u ponudi pa me zanima kakav je jel poleze kako rodi..
4150 KG PO JUTRU, ZA OVU GODINU ZADOVOLJAN PA SAM PORUCIO I ZZA SLEDECU.Naručeno sjeme "zebra" RWA.. Jel ima neko da je sijao, kakvi su rezultati.
jecam Zebra bi trebalo biti LG a ne RWANaručeno sjeme "zebra" RWA.. Jel ima neko da je sijao, kakvi su rezultati.
naravnoJel bi mogao jecam da se seje na psenicu
Da, kod nas ga nude kao RWA a vidim da je kod vas na tržištu LG.. pa sad ko tu kogajecam Zebra bi trebalo biti LG a ne RWA
Kako ti se pokazala sandra? Ja ju isto sejem ove godineJa sam pre dve godine sejao Capricorn i oboleo još u decembru i nikad više, a Carmine pre 6 god i njega nikad više
Samo dvoredni stočni, na prvom mestu Sandra( a od stočni šestoredni Zebra)
I ove godine kupio Sandru od RWA