Ječam 2024/2025

Malo će se negde pridići gde nije polego do zemlje a gde je do zemlje će malo saviti klas ka gore uglavnom nije dobro, sad će i bolesti praviti dar mar.

Писао сам већ раније да је јечам отишао пуно у висину. И овде га има полеглог.

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Ма да оно сунце и топли дани су га извукли баш добро у висину. И ако сам га сејао у новембру и достаје заостајао за онима из редовне сетве када је отоплило као, чаробни пасуљ је преко ноћи порастао. Када сам га прскао сви, као јеси морао лепо изгледа греота га било газити. У тренутку прскања висина преко појаса и знао сам ако дође овако неко невреме да ће га попатосати. Јбг биће ваљда за семе и вештак.

Mora se raditi regulator rasta.E sad vreme primene je veoma nezgodno, do drugog kolenca pa ne znam da li je pametno odraditi ga još u jesen?
Kod mene je malo ispod pojasa, nije izrastao kao prošle godine ali opet je previsok.

ja radio na vreme regulator.pre oluje i leda bio malo vise koljena i bas mi drugar veli prosli tjedan da sam pogodio pravo vreme s obzirom da su drugi u ataru isto dosta visoki iako su radili regulator al zakasnili.eno ga sad i moj ko i njihovi ljubi zemlju

Ја нисам нешто, ни претеривао са вештаком 125кг 3х15 и око 100кг АН. Предусев сунцокрет и на тањирачу посејано, поваљано и сетвена норма око 115кг/кј.

Imao sam jedno uslužno prskanje sa regulatorom rasta (cerone) ali ništa nije uradio. Izgleda da sam i ja zakasnio.

Nazad
Vrh