Zoran Kostović
Član
Ja sad poorao za ječam, sinoć malo nakvasio.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Juče posejano 15kj pivarca Skarlet,fakultativna sorta može od 1.10 do 1.4 da se seje(bar tako kažu).Ove godine sam ga sejao oko 15.3.
Obišao za vikend da vidim kakvo je stanje. 'Donji' deo njive je solidan uzimajući u obzir trenutne (ne)prilike.Posejan LG Zanzibar juče, norma oko 120 kg/kj. Pre toga zaoran map oko 110 kg/kj. Danas treba valjati pa nastaviti spremanje za pšenicu.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Ne'kosta toliko sigurnoDali je neko uzimao syngentino hibridno seme jecma Jallon?
Zanima me cena posto je meni naplaceno 200 rsd kilogram........
A nemogu nigde na internetu naci nikakvu ponudu sa cenom istog.....
Pre koji dan išao u obilazak,a usput i da nahranimo miševe.
[/URL]
[/URL]
Sejao sam ga prosle godine (2017/2018 ),bila je neka promotivna cena...(pre nego sto krenuh da ti pisem,probao sam da nadjem otpremnicu jer sam ga uzeo na robnu razmenu,ali nisam nasao,pa ne mogu nista konkretno da ti kazem) ...secam se da mi je tada covek iz zadruge u Sutjesci rekao da je to povoljna cena jer je promotivna i da je inace mnogo skuplje...malo sam se neckao ,ne zbog cene vec sto je setvena norma oko 60kg po jutru,ali rekoh ajde da probam...nisam se posle pokajao,bio solidan rod ,oko 3800kg po jutru.Dali je neko uzimao syngentino hibridno seme jecma Jallon?
Zanima me cena posto je meni naplaceno 200 rsd kilogram........
A nemogu nigde na internetu naci nikakvu ponudu sa cenom istog.....
Ne'kosta toliko sigurno
Послато са Lenovo K53a48 уз помоћ Тапатока