Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne bih preporucivao jer ko zna da li ce biti padavina pa moze da izgori. Ja rasprskao decembra po jecmu nadao se da ce biti padavina i on opasno poceo da zuti, da nije bilo malo kise posle bozica i onog snega krajem januara ko zna sta bi bilo sa njim.da li bi smeo da sipam osoku u jecam?Da li je neko radio?
Evo i kod mene,ima je katastrofa
Neznam ni sam sta sam ceko..Juce spremio prskalicu, ono pade kisa, danas cekao da osusi zemlja malo, ali sutra je moj i bozji.Sto neprskas taj jecam od bolesti sta cekas?Da nestane sav?
Ma nije kiselo zemljiste na tim parcelama, ove godine uradjena analiza i neutralne je reakcije. A i kada sam danas usao sa prskalicom, ipak se od pre 5-6 dana bitno promenila situacija na bolje u smislu da je bas vidno narastao, ozelenio ..., ali pege su prisutne. Vreme nije danas bas bilo za prskanje, duvo malo vetar, ali nisam hteo vise da cekam.Možda nije bolest nego reakcija na kiselo zemljište . Ako nije neutralno ili visok ph od ječma nema sreće , pisalo se ovde