kurta_75
Član
Sad ih imam 50-ak koje nose, a male nisam brojao. Prošle godine sam imao oko 200... posećujem i taj forum. Pozdrav
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dzonko je napisao(la):E to mi je bilo potrebno, puno Vam hvala!
... Uzgred moja farma organizuje humanitarnu akciju za Vaskrs gde ce deca iz cak dva doma dobiti po pakovanje lekovitih jaja, ako dodjem do te cifre 30 mogao bih negde kao najavu da stavim i to. bez maila i bez telefona, da pokusam da probudim svest i kod drugih ljudi jer ruka koja daje uvek je iznad one koja pruza.
zelim Vam puno uspeha!
PoP ZmaY je napisao(la):da ne bi sklapao koncentrat sam, jer bi mi sve uginulo odma, zanima me koji je koncentrat najpogodniji za ishranu prepelica? mislim od ovih fabrickih-kupovnih. nesto sam nacuo da jabucki nije bas kvalitetan...
Dzonko je napisao(la):Kartonska ambalaza ti je trenutno najbolja i najjeftinija za 30kom. (pun kolor + uputstvo), postoji i PVC za 15 i 20jaja ali ti se to ne isplati skupa je. Mogu ti dati kontakt...
dario bulic je napisao(la):interesuje me gde se moze nabaviti ambalaza kutije za pakovanje jaja japanske prepelice nadam se da nisam jedini sa ovom mukom unapred hvala
spim je napisao(la):dario bulic je napisao(la):interesuje me gde se moze nabaviti ambalaza kutije za pakovanje jaja japanske prepelice nadam se da nisam jedini sa ovom mukom unapred hvala![]()
Imas ambalazu u Novom Sadu. www. panexco.com
Salju brzom postom. Dvodelna ambalaza po 20 komada.
hvala puno pozdrav
Beca je napisao(la):Molim da mi neko odgovori gde moze da se kupi pocinkovana zica koja se koristi za pod za kaveze i koja je cena,kao i koje dimenzije ( otvor okca ) su najbolje za japanske prepelice. Posto sam iz okoline Lazarevca zanima me gde ima da se uzme u Valjevu, Beogradu ili Arandjelovcu. Moze i na PP adresa prodaje ako se krsi pravilo o reklami.
Hvala i pozdrav
perje je napisao(la):Beca je napisao(la):Molim da mi neko odgovori gde moze da se kupi pocinkovana zica koja se koristi za pod za kaveze i koja je cena,kao i koje dimenzije ( otvor okca ) su najbolje za japanske prepelice. Posto sam iz okoline Lazarevca zanima me gde ima da se uzme u Valjevu, Beogradu ili Arandjelovcu. Moze i na PP adresa prodaje ako se krsi pravilo o reklami.
Hvala i pozdrav
Beca, u svakoj željezariji imaš pocinčane žice. Okna mogu biti 1x1 cm. Ja sam stavio malo deblju sa oknima 1x2 cm. A cijena kod nas u RH je takve mreže oko 25 kn/m2 ili 3.5 € . To je jeftino.
Pozdrav![]()