Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kakav je to rasad u poljoapoteci u ovo doba godine?
zoran niš je napisao(la):Da li neko zna zašto su moje jagode u plasteniku počele da isteruju bledo zelene listove? Šta bi mogao da bude uzrok?
Na slikama se vidi o čemu pričam.
Prihrana je blagovremeno izvrsena-dva puta 1 gram starter i dva puta folijarno za lisnu masu. zastita lista bakrom (jos se vide tragovi) i samo jos afinex protiv lisnih vasi posto ih je bilo.
Meni je isti slucaj bio prisle godine u plasteniku svasta sam radio i nista ,tako da je konstatovano da je verovatno bila prevelika vlaga.Kasnije stanje se popravilo i nije bilo vise takvih yutih listova.
![]()
chameleon je napisao(la):@nebojsa
Kakav je to rasad u poljoapoteci u ovo doba godine?
To Savo stručnjak prodaje Hekine sadnice u svojim apotekama jedna 2.ooKM pa ko voli nek' izvoli![]()
Sinisac je napisao(la):Ovaj Siniša je iz Prijedoraali radi i živi u Banja Luci...
A pošto je svaki dan na relaciji Dubica-Prijedor-Banja Luka-Gradiška i nazad možeš napisati kako god ti se sviđa.
To Savo stručnjak prodaje Hekine sadnice u svojim apotekama jedna 2.ooKM pa ko voli nek' izvoli