strawberrymp
Član
ja danas odvezao u nectar 4200 kg po 32+pdv i od ponedeljka jos toliko.kad odbijem radnike i prevoz ostalo mi 80 hiljada cisto..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.

, procitaj malo unazad imas na forumu o sortama, ako uzimas frigo cena ti je 0.2e, imas vise firmi kod nas, a mozes i da uzmes od nekog komsije ako imas u blizini nekog ko se bavi gajenjem jagode, sto se tice asortimenta trenutno su najpopularnije clery, alba, arosa, asia, roxana, na 1m folije ti ide od 6.2-7 sadnica zavisno od razmaka rupa. Sve to mozes da nabavis u firmama Intersad (021-716642) ili Zonex (0637774670). Sto se tice sadnje mozes odmah da sadis ako imas uslova pa do sredine avgusta tj zavisno od asortimenta. pozzz 
.Neko se pojavljivao na forumu pre jedno tri nedelje i mislim da je pored ostalih imao i roxanu.Prospartaj malo unazad.boomsyte je napisao(la):e da si grobar ja bih ti sve odgovorio![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Šalim se naravno. Prelistaj malo forum naćićeš dosta stvari koje ti mogu biti od pomoći, pa ako treba pitaj šta te zanima.nebojsa je napisao(la):boomsyte je napisao(la):e da si grobar ja bih ti sve odgovorio![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tako je boom nek si mu rek'o![]()
Zvezdaš
Da dodam samo, bolje je saditi ranije ako možeš. Nema potrebe da čekaš polovinu avgusta, ako sve spremiš na vreme posadi i polovinom jula nećeš pogrešiti. Što se tiče sadnica treba ti nešto ispod 8000. Sistem i foliju možeš uzeti u svakoj malo bolje snabdevenoj poljoapoteci ili naručiti i dobiti brzom poštom. Kg folije je od 260-320 din/kg a to ti je negde 16-17 m, traka KPK je oko 5,5-6,5 din/m.
Dosta od nas grobaraŠalim se naravno. Prelistaj malo forum naćićeš dosta stvari koje ti mogu biti od pomoći, pa ako treba pitaj šta te zanima.

, a mob mi crkao danas pa ne mogu slike da postavim kako izgleda, sutra berem albu i kleri pa ce da vidimo sta ce biti, napominje se jaca cena ali nista se nezna

a hteo bi jos malo
a ono
neces se vala obogatiti na jagodama, smrc... izem ti ovu kisurinu

ako neko ima vise iskustva neka pomogne. Ja razmisljam da posadim Roxxanu kao glavnu i probe azije i rekorda pa cemo da vidimo dalje