talianu
Član
Biće 10 din al se skupljaju kad dođu na red(ako dođu) .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Кога да воле,кад сваке године им се уваљује фуш пољска роба као домаћа,цигле и бибер цреп у гајбицама и сто осталих марифетлука.Нико није крив што овде нема закона,а нико није луд да га неко јебе тако а још да му допушта.Колико су робе и преузели до сад добро су и узимали.Нажалост Турци су ту научили како се посао ради,домаћа роба,модерена амбалажа и квалитетан плод,и људи узели колач себи..Тако да нико није крив што смо ми сви колективно идиоти.
Е мој друже присуствовао сам ја утовару шлепера за магнит и то превише пута,али не јабуке него поврћа,и врло добро знам о чему причам.А могу те спојити са колегама из Поткозарја који су прошле године утоварали за Магнит јабуку да чујеш њихова искуства у томе.Тако да врло добро знам шта смо спремни да увалимо и колико смо спремни да за мале паре сјебемо све.О шљиви и бибер црепу да не причам.Bez uvrede, ali nisi prisustvovao utovaru za Magnit, Billu itd. Tamo ne moze da prodje nijedana fus jabuka a ne crep i cigla. Roba nije placena sve dok ne prodje kontrolu i u Rusiji. Ti mozes dogovoriti preko firme posrednika da tebi plate odmah, ali onda oni ako je losa roba mogu da izvise i da im vrate kamion. Itd itd.
https://www.facebook.com/vocnirasadnik.vidicseliste
Ja sam uzeo prosle godine od ovog, a da li je florina ne znam jos.