Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Reče mi komšija bolovaće ti voće godinu-dve. Dobro, nije ni to problem samo da preživi.Veca je steta rodni pupoljci za dogodine sto su ti spaljeni. Mi smo to imali i cak ni lisce nije bilo izgorelo, komsija kukuruze palio...
Hvala druže tebi i svim ostalim forumašima. Ljudine ste.Preziveti hoce, ali dogodine verovatno prinos 0, a one tamo ce biti normalan rod. To je moje skustvo, mozda kod tebe bude blaze. Stiti taj red kao da ima plod, ako ti se jos razboli onda ce jos vise bolovati.
Do berbe jeste bude problemcica ali to ces izgurati sa zastitarom, pomoci kolega itd. Kada krene berba onda ja omrasavim 10kg, i pritisak mi bude ne retko preko 150 gornji. Prevrnu prikolicu kao dobar dan i naprave od prve klase 2t industrije, a kazes im kako da idu, ne vredi. Kazes im da ne zure kada prebiraju, oni pozure da bi stigli na utakmicu i onda mi se vrati kamion sa robom. Placaj prevoz 2x, i ponovo prebiranje. Najskuplje je bilo kada su 20t jabuka sipali iz gajbi u boksove za hladnjacu a da bi se pokazali kako su vredi, sve jabuke izlupali i napravi krs. Posle kalibratora ostalo 50% za naplatu, ostalo vraceno kuci i pekao rakiju. 2-3 godine u nazad ja to kontrolisem solidno, ali zato 2 meseca ukucani me vidjaju na 5min dnevno, sve ostalo sam non stop sa njima i nadgledam. 5x moras reci jedno te isto u toku dana............................................