Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
brundalo je napisao(la):@ Tar ovo je sasvim ok ja trenutno radim nesto slicno pa kad bude gotovo poslikat cu i postavit slike, istina zasad nece biti platna ali ako bude rastura doci ce i ono. Ovdi je svaka travka vazna
Slavisa Njegic je napisao(la):Evo jedan dobar plan jasala sa kompletnim merama elemanata:
LINK
http://www.cps.gov.on.ca/english/plans/E4000/4625/M-4625L.pdf
bokumane bit ce ubrzo ne brini. malo me zakocilo ruzno vrijeme, a malo vise svakodnevni poslovi jarenje/janjenjebokuman je napisao(la):brundalo je napisao(la):@ Tar ovo je sasvim ok ja trenutno radim nesto slicno pa kad bude gotovo poslikat cu i postavit slike, istina zasad nece biti platna ali ako bude rastura doci ce i ono. Ovdi je svaka travka vazna
Ako moze fotografija kad bude gotovo bicemo zahvalni
Boban
Prijatelju cemu tebi sluze ovce za pokazivat kako su lijepe ili za muzu i meso, moje na onakvim pasnjacima znaju izgubit cilu vunu na sebi unatoc selenu i vitaminima...provlaceci se kroz granje..pa su zive i zdrave. Inace dobro dosa na forum....b92miki je napisao(la):pozdrav svima,to sa jaslama je i meni veliki problem proba sam razlicite modele ali nisam jos nasao pravi.posto planiram da radim novu staju moram dobro da se zamislim oko toga i svaki savet mi je bitan.taj tip jasala da ovca jede nad koritom i izvlaci seno je dobar ali ovcama opada vuna sa vrata.