paorpaor
Član
Rec je o depozitu koliko sam ja shvatio, a ne usputnim troskovima samog konkursa, licitacije. Ako bi tako racunali troskovi su i gorivo i pice u kafani, i dorucak, i rucak...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Za svako nadmetanje prilazete u kovertama originale? Mi stavljamo u koverte kopije tek kad izlicitiras prilazes ta tri originala za svako nadmetanje posebno, e sad da bi bio konkurentan za dogovore moras dosta vise nadmetanja da uplatis nego sto planiras da izlicitiras, a originala spremis onoliko koliko planiras da licitiras + 1, 2 za svaki slucaj.Kod nas original posedovnog lista moras da prilozis odmah uz svu konkursnu dokumentaciju. Izmedju ostalog prilazes i dokaz da ti je gazdinstvo aktivno u zadnje tri godine i da moras da si mestanin te katasterske opstine naj manje tri godine.
U sve koverte idu fotokopije.Za svako nadmetanje prilazete u kovertama originale? Mi stavljamo u koverte kopije tek kad izlicitiras prilazes ta tri originala za svako nadmetanje posebno, e sad da bi bio konkurentan za dogovore moras dosta vise nadmetanja da uplatis nego sto planiras da izlicitiras, a originala spremis onoliko koliko planiras da licitiras + 1, 2 za svaki slucaj.
U sve koverte idu fotokopije.
pa znam da ako odustanes onda ovaj drugi ne treba da dize za 1000 din, ali kod nas onda nema ni pare nazad sto si uplatio za depozit.
Послато са GT-I9195 уз помоћ Тапатока
Bojim se da nisi u pravu,ček da prečešljaju 2016 i 2017.Malo predizborne kampanje cim prodju izbori eto njega na jos boljem i vaznijem mestu!
Znas li makar samo jedan primer druze moj da su za zadnje 3-4 god. pohapsili ili presudili nekome od njihovih?!Živi bili pa videli.