Mnogo informacija je potrebno da se dodje do, preciznog, tacnog podatka da li je ovo isplativo...interesuje me Vase misljenje da li je uzgoj brojlera isplativ posao i da li se isplati investirati u farmu ovakvog tipa?U Srbiji je malo poslova profitabilno pa me interesuje kakva je trenutna situacija u zivinarstvu...naravno i unazad nekoliko godina ko ima informacija...
Hvala unapre i pozdrav.
Hvala unapre i pozdrav.

...mada vidim da ima i sa manje iskustva na forumu...ali je parica bila slatka...e onda se zaratilo i sve palo u vodu...te godine sam imao nekih 40000 tadasnjih DM i mogao sam da napravim neku pricu...
...sad radim u jako stabilnoj firmi i primam solidnu platicu...napravio bi pricu sa nekom malo vecom kolicinom, sa nekim radnikom koji bi to radio a ja prakticno nadgledao, mada bez stalnog prisustva nema nista...
...prodaja mi nije problem jer radim u firmi koja se bavi snabdevanjem STRa a i ima i nekih slicnih kombinacija sa vecim firmama koje imaju sindikate, svoje kujne i sl...Elem slazem se da je to veliki rizik pa pitam ljude koji imaju iskustva...kakva su tvoja iskustva...posao je kompleksan ali Boze moj...zato pitam kakva je isplativost svega...nekad je po piletu ostajalo cisto i do 3 DM...to bi bilo neki 1.5E po piletu...1000*1.5=1500e ili 5000*1.5e=7500e...tako nekako a...
Zarada je 1:1 i pored ogromne konkurencije.
...kakva je prica sa kunicima...ima li tu neke pristojne price...mada mi nemamo naviku konzumiranja zecetine...mislim na kunice...