Koristite zastareli preglednik. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
ja mislim da ova karikatura opisuje trenutno stanje u vezi isplativosti proizvodnje mleka i da bi svaki dalji komentar bio suvisan,tako da mozemo i da zatvorimo temu
Kod mene u kraju nema organizovanog otkupa a velike mlekare traze kolicinu.Mleko prodajem po 50din/l mesecarima i sir po 300din
Za toliki poso i to je malo ali sta se moze docice neko bolje vreme.................valjda.........
ја продајем 60дин-лит људима што долазе код мене кући, њихова амбалажа, плаћање одмах након точења из уређаја, нема ограничења по питању количине која се може узети одједанпут
Pa meni treba 2.5 litara mleka pa predam u mlekaru da dostignem cenu koju ti dobijes kod kuce !!! , plus sto stalno nesto zakeraju, te hoce ovako ili onako,te ne valja im ovo-ono, i kasne sa isplatom 3 meseca (danas podigao u banci 2. deo januara)......Samo nemoj da ispustis takve musterije, zlata vrede, bio bih zadovoljan i sa 40 dinara po litru samo.....
dali neko ima informacije o pravilniku koji treba da izadje za nas stocare,koji treba da regulise kako da nam isplate subvencije za hranu koju utrosimo za krave ,bikove itd...