Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imaju vode uvek ali npr preko noci dok ne dobijem pojilice naspem im vode i malo se pokvase.. A noc je vec hladnija. Imam problem Toliko hrane imam na bacanje da ni 5000 kunica ne moze da pojede npr immam oko 10 000 kg lubenice pa kupusa mogu 100 000 kg jecma psenice kukuruza Visak hrane manjak kunica
Moji ušati neznaju šta je zeleniš jedu samo suvo i nebune se.Imaju vode uvek ali npr preko noci dok ne dobijem pojilice naspem im vode i malo se pokvase.. A noc je vec hladnija. Imam problem Toliko hrane imam na bacanje da ni 5000 kunica ne moze da pojede npr immam oko 10 000 kg lubenice pa kupusa mogu 100 000 kg jecma psenice kukuruza Visak hrane manjak kunica
Ja mojim priplodnim svaki dan dajem jabuke.Imam ih toliko da sam delio po komsiluku i opet trule po vocnjaku i dvoristu.Granula,jecam i psenica su takodje svaki dan na meniju.
Potopi ga u vodu i ostavi da odstoji 12 sati procedi i daj im radje ga tako jedu.@Zhexy. Ne znam da li moze da im naudi kukuruz ali moji uopste nece da ga jedu.Tacnije samo ga izgrickaju (usitne) i ostave....