Od svoga distributera sam saznao isto da i u RS skacu cijene, kao i zbog cega kocega znati, vjerovatno trend kad svi dizu cijene , pa neka i oni dignu. Neki dan sam se bio oglasio po pitanju nezadovoljstva sa Sano proizvodom i da me treba posjetiti Petar Markovic, negov odgovor na moj upit kako je moguce da posle koristenja Bapsya koji se pokazao kao ekstra proizvod dolazi sarza gdje svinje nece ni da spuste glavu ka hranu a kamoli da jedu, svako je kriv osim njih , a stete i uginuca koja su se desila naravno nije htio ni komentarisati, samo da su i oni na gubitku zato sto sad necu koristiti njihov proizvod, a preporuka njihova sa prekernom i sa njihovim mlijekom u prahu koji me kosta nesmal 0,8 e a koji svinje takodje nejedu nikako, sve je krivo osim njihovih proizvoda. na mlijeko u praku (sano forte) nesumljam posto uz dodakat profistaru Patentovom, popravili konzumaciju 30%, negova sumnja da nije isti cink i colistin, kao u hrvatskoj, a da nije isti Prekern to nedolazi u obzir, takooooo da sve puca po proizvodjacu....