Ishrana muznih krava

Zavisi koji stocni kvasac, imaš onaj ruski sa 45% proteina, na njemu piše da ide kod preživara do 10%, ali realno bi trebalo oko 5%, SANO-vi kvasci idu 50gr po grlu dok imaš i one što idu 10gr dnevno.

Na kvascu je preporuka da ide do 10%, ne znam u kojoj recepturi priše da ide 1,5-3% od čega receptura?

Poslednja izmena:
Pre posla obavezno u radno odelo,

mwdsaw.jpg

Aj malo da izvedemo računicu, naj jače proteinsko hranivo je sojina sačma sa 44-48% proteina, oni prodaju nešto sa 50% proteina :sta:.

Ima, ima doduse retko i dosta je skupa, mislim da je Becej proizvodi, a u Grčkoj je isključivo 48%, sad mi nećeš verovati ali sam gledao rezultate analize od jednog druga koji pravi pogaču: 45% proteina 8% masti!

Miroslav k ja imam radno odelo ali nema ko da ga natakne, tri krave bi dao za ovu sto natacinje ove pantalone:osmeh:.

ja sam reko daću obadva moja radnika i turiću im još pride svakom po 100 e u džep za ovakvu jednu i ne mora da nosi svoj kombinezon dobiće kod mene

Kadgod bi se sagla primila bi ga jedino sto ne bi voleo da ostane gravidna. Srecan bozic svima.

Nazad
Vrh