Ishrana muznih krava

na 25 muzara ode prikolica tehnostroj 5 tona za dva dana sad ne znam koliko je tezak taj kupus tacnije list:ppozdrav:

Nemam ali pokusacu da nabavim ja sam cekao i po dva dana za repi..evo kako izgledaju repici
photo0252.jpg

Vido sam danas sa vuku repice iz zablja al cuo sam da ljudi cekaju po 3 dana.

Jedna ispravka za @zmaj 151 suvi rezanac je po ceni od 19.20 sa pdv-om,a ne 1.8.Upravo sam zvao seceranu i jos ga nema na prodaju

Jedna ispravka za @zmaj 151 suvi rezanac je po ceni od 19.20 sa pdv-om,a ne 1.8.Upravo sam zvao seceranu i jos ga nema na prodaju
Tacnije nisam se ni raspitivao za njega,nego sam video na berzi tamo je pisalo 1,8 sad su podigli cenu verovatno,ja sam cekao i po 4 dana za rezance ali natovarim 6 vagona i tako po dve puta nedeljno i navucicu koliko mi treba:osmeh:

Ja uzimam samo suvi,hranljiviji je i nema otpada kao kod sirovog i dobar je za krave koje se duze muzu...

Imam priliku da nabavim sirovi repin rezanac, a nisam ga do sada koristio, mada se sećam kroz maglu kad sam bio klinac da su moji hranili krave time dok su gajili repu, pa me zanima način skladištenja, da li da se pokriva nečim, najlonom, šta ide ispod, koji je maksimum količine koju dnevno treba dati kravi i td.

Nazad
Vrh