Bubu
Član
Možda on nezna da ima 5 brzina
Ima takvih koliko hoces Tako je moj komsija sa 567 dok mu ja nisam pokazao gde su 4. i 5. brzina
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Možda on nezna da ima 5 brzina
Do koje godine se proizvodio 558?U cemu je razlika brzi i spori 558?
Do 1980 se proizvodio i posle ide manja serija 559. Ako je u pitanju kupovina treba ciljati 79 i 80 godište jer su "novi"tip sa debljim poluosovinama i zarezanim nosačem tegova. Sporiji su se proizvodili uporedo sa brzima čini mi se do 73 ili 74 godine a posle samo brzi. Trebalo bi da se razlikuju po broju na odlivku menjača sa leve strane mogu da potražim koji je koji. Mada ja imam jednog sporog a po broju bi trebao da je brzi pa sam prilično siguran da je neko čačkao konusno tanjirasti ili je tako i sklapan. Negde sam našao da je postojalo više različitih opcija i kombinacijaDo koje godine se proizvodio 558?U cemu je razlika brzi i spori 558?
IMT 533 ima samo jednu lamelu a to mu je ujedno i vucna i kardanska.539 ima dve.Gde se nalazi kardanska lamela na ovoj semi?
Mozda,ali ja do sada na jedno 30 komada koliko sam video rasturenih fabricki nisam video sa dve lamele.Postoje dve varijante sa jednostepeno kvacilo i dvostepeno.