alen1972
Član
Jel moguce da gore na visak izbacuje po malo vode jer kad ga tek naspem pa dam pun gas, dok idem ulicom osetim da me ta voda rasprsena prsne po licu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Probaj da ne zavrnes cep na hladnjaku skroz. Samo da uhvati da ne spadne.Jel moguce da gore na visak izbacuje po malo vode jer kad ga tek naspem pa dam pun gas, dok idem ulicom osetim da me ta voda rasprsena prsne po licu?
Ili ti je jednostavno prljav hladnjak unutra i nema dobar protok i zbog toga izbacuje.
Dvaput pogresno???A ebg, slova sam pogresno kucao izvinite, kad non stop sam u zurbi....
I ja ga imam,posle cupanja termostata i zamene napuklog dihtunga traktor nema grejanja,a dotle temperatura uglavnom 100-110 stepeni. Sad je to svedeno na maksimum 80 stepeni kad je napolju plus 40.
Isti problem imam i ja,kad teram po asfaltu traktor patos gas a tako uvek teram prska me magla od hladnjaka.Nasao sam gde pusta,na sastavu gornjeg poklopca hladnjaka i saca,na jednom mestu pomalo kapne i to pravi maglu.Kod mene je gornji deo hladnjaka uvek prazan,da kazem poklopac i temperatura ne prelazi 65 pa ni u oranju.Nema termostat.Hladnjak jos uvek fabricki.Jel moguce da gore na visak izbacuje po malo vode jer kad ga tek naspem pa dam pun gas, dok idem ulicom osetim da me ta voda rasprsena prsne po licu?
Земљаче јел тај домаћи стварно домаћи,пошто сам прилично сигуран да ФКЛ не ради дуго,дуго.Druk_lezaj, FKL_ov ili Indijac, iskustva molim.. Uzeo bih bez razmisljanja ovaj domaci, ali kod nas nema da se kupi pa bih morao samo zbog njega u inostranstvo.
Sta mislite koliko bi bila neka prihvatljiva cena za farbanje 539,imao bih neka sitnija peglanja na oba krila (blatobrana) znaci farbanje i motora i kabine tj. cele limarije,materijal farbu itd.kupuje majstor?