nikola indjija
Član
Moze ako dobro nisanisInteresuje me mišljenje za 560 gume 14.9-28 da li moze da radi medjurednu obradu prskanje,špartanje na redovima od 50cm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Moze ako dobro nisanisInteresuje me mišljenje za 560 gume 14.9-28 da li moze da radi medjurednu obradu prskanje,špartanje na redovima od 50cm
Interesuje me mišljenje za 560 gume 14.9-28 da li moze da radi medjurednu obradu prskanje,špartanje na redovima od 50cm
12.4-36 ili 13.6-36Zeljko bolje da uzmes 12.4 32 ima ih sa novim gumama(sa garancijom pisanom) za 1000e na felnama i dobijes na brzini u transportu.
Kod mene su na 560 14.9-28 i ide laganice kada su redovi na 70 cm, komotno prolazi....Meni je problem sa tim gumama i kad su redovi na 70cm. Mada ja možda slabo nišanim.
imam ja takve na 560 i sve radim sa njima od oranja do prskanja repeInteresuje me mišljenje za 560 gume 14.9-28 da li moze da radi medjurednu obradu prskanje,špartanje na redovima od 50cm
Zeljko ja ih imam te 14.9/28 sta da kazem osim kad nema babe dobra je i devojka,dosta su univerzalne za sve radove i isao je kao takav da prska soju sejanu na 50cm,jedino gubim na brzini u transportu.
Nikola bas te koje sam napisao,drugar mi ih je bio nudio za moj 560 al' su me komsije .... da ih ne kupim.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mogu i 16-tice u redove od 50cm ali ide na "knap"
Pa brzina je ista u transportu razlika je samo u širini gume od nekih 5cm
- - - - - - - - - -
Pa 28-ice su i jedne i druge jedino je širina gume u pitanju 14.9 imaju širinu 37.25cm a 16.9 imaju 42,25cm tj.5 cm su šireImenjace jes' ti siguran da te 16ice nemaju veci precnik pa samim tim i vecu brzinu ?
Ajd od pivo da 16ice imaju veci precnik.
Tu si sasvim u pravu sto se tice precnika. Kad sam potrosio 16-ice, nove sam stavljao 14-ice. Kad sam stavio tocak pored tocka, nova 14-ica je bila iste visine kao potrosena 16-ica.Imenjace jes' ti siguran da te 16ice nemaju veci precnik pa samim tim i vecu brzinu ?
Ajd od pivo da 16ice imaju veci precnik.
14.9/28 imaju manji spoljnji obim od 16.9/28 znaci ipak sam dobio pivo.