Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Gde mogu naci stabilizacione lance za poteznice i drzac nosaca lanca za traktor IMT 558??
Imam isti problem i ne postoji resenje.Jedino hladnjak domace proizvodnje ili nikada ne sipati antifriz nego stalno dosipati vodu.iybaci 3l moyda4l danas probao drugi cep nije iybacijo ali poceo da suy oko donjeg prikljucka ya stucnu bolje da sam kupio polovan nas ya 80eur nego ovaj ya 12000d nas nov preko30000d
da li neko ima iskustva sa turskim hladnjakom na imt577 meni iybacuje vodu na prelivnu cev sada probam da stavim nas cep pa cu videti on je manjeg kapaciteta od orginala
Ja imam turski hladnjak i ne trosi mi vodu,ali zatvarac hladnjaka mi nije hermeticki zatvoren nego sam ga zatvorio na prvi zub .Pokusaj i ti pa ces videti rezultat.da li neko ima iskustva sa turskim hladnjakom na imt577 meni iybacuje vodu na prelivnu cev sada probam da stavim nas cep pa cu videti on je manjeg kapaciteta od orginala
samo ti zameni taj jedan i stavi mu petar drapsinm,kakvi indiski..treba da radim generalku na 558 i kupio sam klipove petra drapsin i odma jedan je bio ostecen,dal da menjam samo taj jedan ili da sve zamenim za indijske klipove?