Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mislim da se nemaš čega bojat ja sam svoga otvarao bio isto.
Traktor je bio u zadruzi pa onda je kupio ga covjek koji radi 300 jutara zemlje , onda drugi pa tek ja.
Rađena jedna generalna traktor ima preko 10000 sati.
Uglavnom radio sam glavu ventile uredio i brtve gornji dio i bosch pumpu motor ima slabiju kompresiju ali pali i ide ko metak svejedno...
Hvala...Lepo sređen traktor ali meni se ne sviđa što ima tako kratak auspuh, ne smeta vam kako dimi jer ovako po slikama završava se u visini glave vozača.
A evo i mog IMT 540 sa original FIAT motorom. 1977. god.
Koja je minimalna širina traktora 533-539 koja se može postići premontiravanje zadnjih felgi i prednjeg mosta?
Na koliko se može ovaj traktor suziti minimalno bez nekih radikalnih rezova?
Kako sipas ulje u motor?A evo i mog IMT 540 sa original FIAT motorom. 1977. god.
Lani sam ga komplet reparirao, zamjenjene su lamele i sređena je korpa kvačila, hidraulik, mjenjač i motor netaknuti od dana proizvodnje.
Što se tiće servisa, stavljena nova BOSCH pumpa, nova AC pumpa i dizne, te je prije 20-tak god. mjenjan dihtung glave motora, ostalo netaknuto, a ima oko 13.000 rh
Karike i ležajeve nisi mjenjao??
U kakvom je stanju bila radilica?
A sipam na merač, pošto je čep gore ispod rezervara.Kako sipas ulje u motor?
A ti to pričaš za 577 ??Nisam nis jos delat cu kad skupim pare....
Nasao sam orginal perkins dijelove za 600 eura sve.
Karike su 800 kn perkins za s 44 motor, inače motori su super dok je leden oči ti pojede dim kompresija je lošija al pali zimi i nema što.
Te traktore treba znati samo dobro održavat i ne stavljat kojekakve dijelove.