IMT

Kod nas je u kuci pravilo da se na crveno slovo ne radi, ostali dani sve normalno.
Nedelja, ako bas mora, inace taj dan se cesto koristi za pranje i raspremanje, kosenje trave, za neke manje poslove oko kuce i dvorista.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Čika aco, postoje mnogo veći grehovi od rada na crveno slovo... Da ne spominjem "komšinicu" na crveno slovo😁.. Al da treba nekad prokočiti treba, al ne uvek...živio..
Ona najčešće pada baš na crveno slovo ali to ne spada u greh jer je ona čoveku od boga data, tačnije od rebra.
Još što kažu ovde neke kolege : Rade se na crveno slovo samo neki manji poslovi po kući, recimo pola sata i to je to.;)

Da nije malo puno pola sata? 😁

Inače, da ne bi tema otišla i dalje u off, rasklopljen bog otac 577,puklo srce kardanske lamele...
Sad smo u potrazi za drug ležajom, neka čudna mera, nema ga nigde, biće da je to nekad, neko, nešto karabudžio... I ne čudi me, jer je traktor sa licitacije, mada kad je remontovan tad kad je pazaren do sad nije bilo većih problema, prvih 10,15 godina ni ključ nije stavljen na njega..

Cudno, jel zapinjao sa vratilom?
Kod nas ih njakaju po sumi sa vitlom, tu se dusa vadi, ali nisam cuo da je nekome pukla lamela.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Pitanje za iskusne,na imt 533 sam menja komplet vreteno volana ali sad posle 2-3 godine nekako imam dosta lufta u volanu,jel se to moze nekako smanjiti?

Sent from my 2107113SG using Tapatalk

Pogledaj te matice ispod volana dali mozes da zategnes,okreci volan levo desno i gledaj dali se volan pomera gore dole

Послато са RMX3263 помоћу Тапатока

Nazad
Vrh