Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovo si pisao o 540 ili 549??549 je jedna NAJ BOLJA serija IMT-a
Motor 539 obično DPA pumpa rotaciona
Poklopac i pumpa hidraulike 560
Menjač idealan 3 brzine
Prednji trap bolji od fergusonovog
E sad ima te NAKAZNE haube
Trebs kupit 2 table lima 2,5mm i saviti sve kao na novom tipu
Poslato čelo bašče uz pomoć 'levatora
Greška 540Ovo si pisao o 540 ili 549??
Послато са SM-J710F помоћу Тапатока
Evo kod mene ide 549 od 1991 god bez ikakvog otvaranja(kupljen nov) remontovana pumpa jednom i dizne , 3-4 ac pumpe i to je to. pravim 500-600 sati godisnje ,60 % toga je sa balirkom koja mu je malo i velika.а шта је са конусно тањирастим код 549
Evo kod mene ide 549 od 1991 god bez ikakvog otvaranja(kupljen nov) remontovana pumpa jednom i dizne , 3-4 ac pumpe i to je to. pravim 500-600 sati godisnje ,60 % toga je sa balirkom koja mu je malo i velika.
Ima do sad ko zna koliko sati ( ja mislim oko 12-13000 sa traktormetrima sabrano a bilo je vremena da je isao i sa ne ispravnim , duva malo na merac od ulja kad se izvuce ali i dalje ima snage i pali na zub zimi.
Imam i 558 uradjena generalna u transportu nema sta da trazi pored 549.Ovaj ga unisti bukvalno
-
Doduse nikad ni jutra zemlje nije uzorao ali se nateglio zmajevki i poljupao dosta nafte sa shwabicom
Jednom recju sto se mene tice traktor bez kvarova! 30 godina bukvalno sipaj i vozi.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
567 ,565 je tri brzine