tuki789
Član
ako je novi tip mozes ovako
Da novi je tip
- - - - - - - - - -
Reci mi kako si sekao, busio rupe za radio i zvucnike?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ako je novi tip mozes ovako
Crkavao mu lezaj?Kazu da je resen problem za uvek biksna kad se stavi. Na mom traktoru je ubacena umesto lezaja, to mi rekao predhodni vlasnik kad sam kupio traktor od njega.
Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока
Mi pravili od tankozidne cevi,i nastrugali platne do šajbe i do elise centritali na strugu i povarioGde da nadjem segment izmedju ventilatora i pumpe za vodu od imt560?
Oš ti pustim AKS-om?Treba naci i remenicu ....
Izvini, nisam pre video.Crkavao mu lezaj?
Pu majku mu. Kako se krece cena, trbace mi i zamajac za s44?
Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока
I čak na s44 ako je linijska pumpa nemoze kompresor
Poslato čelo bašče uz pomoć 'levatora
Ne pase, imam i ja 2-3 od tamica.Jel ti odgovara od tamica?
Kod mene je rotaciona pumpa, ima cak i deklu za kompresor, ne moram menjati razvodnu kutiju, samo da nadjem kompresor.Svaka čast, nisam mogao naći kompresor, i u IMR su me ubedili da nema kad ide linijska pumpa, bilo mi je ne logicno ali sam popio informaciju!
Čak sam spremio kompresor od Torpeda da ubacim na kaiš,
Znači pošto kod mene nema dekle za kompresor, treba uzeti zupčanik i moj kompresor sa M motora a imam 3-3 komada prilagoditi za S
Razuverio si me
A za strugani zamajac znam, čak nemira ni da se struze deblji bude 8 mm
Fazon je prestrugati njušku od alnasera da udje 20mm dublje da uhvati venac to sam gledao kod čoveka u SO
Meni fali još pumpa volana i da rešimo kompresor da ubacim S motor
Ostaje prilagoditi kolevku
Poslato čelo bašče uz pomoć 'levatora