sinisa1979
Član
Bi Zeleni može.
Meyconi a zašto bi to radio?
Meyconi a zašto bi to radio?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja kad radim sa (imr) menjacem a ne zakrci pogledam da li sam ubacio u brzinu...Samo bih se nadovezao na zadnju rečenicu: i bez kvačila a da ne zakrči.
Takodje na 577 planiram staviti tri brzine menjac,za traktor koji radi u ratarstvu,mislim da je 3 brzine ne prevaziđen.Prvom brzi u oranju,drugom brzi u spremanju,spartanju itd.A pritom mnogo izdrzljiviji menjac.Sinhron pravi vise stete nego koristi,i zato mi dodje da menjam 567 za 560
Poslato sa ATU-L21 uz pomoć Tapatoka
Moras i zadnjak da menjas,tj tanjirasto konusni nije isti,leteo bi ko metak,nebi mogao da radis nista sa njim,nisu isti odnosi u zadnjaku,hteo sam i ja toTakodje na 577 planiram staviti tri brzine menjac,za traktor koji radi u ratarstvu,mislim da je 3 brzine ne prevaziđen.Prvom brzi u oranju,drugom brzi u spremanju,spartanju itd.A pritom mnogo izdrzljiviji menjac.
Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka
Daj mi zadnjak i menjac od 560 evo ti nosi od 567 sinhron zamenjen nov pre godinu danaI ja imam fantazije i filozofije, ali ovo jos nisam cuo.
Ljudi kukaju za petobrzinskim menjacima.
A vi biste od 567,577 da napravite 560,578.
Da si nekad orao sa 577 i malo vise radio sa njim,znao bi o cemu pricam.I ja imam fantazije i filozofije, ali ovo jos nisam cuo.
Ljudi kukaju za petobrzinskim menjacima.
A vi biste od 567,577 da napravite 560,578.
Znam sta treba,otvarao sam sve to kad sam radio menjac zimus.Moras i zadnjak da menjas,tj tanjirasto konusni nije isti,leteo bi ko metak,nebi mogao da radis nista sa njim,nisu isti odnosi u zadnjaku,hteo sam i ja to
Poslato sa ATU-L21 uz pomoć Tapatoka
@Becarina pusta A zasto je radjeno sve ovo na 533? Za neku prskalicu ili?
Ja imam 577 sa tri brzine, prva i druga ok za rad na njivi kad su dobri uslovi mogu orati drugom ali je spor u trecoj, pun gas ide nekih 18 km/h sto je bas sporo.
Ne nego bi išao sporo kao puž.Moras i zadnjak da menjas,tj tanjirasto konusni nije isti,leteo bi ko metak