Bobo
Član
Za neku postenu cjenu se da zazmiriti na jedno oko dok ga kuci doteras. Najvece greske su mu maska i volan, preko toga se lako predje da je cjena normalna al za ove pare ima normalnih traktora koliko ti srce zeli...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kao i na svim IMT traktorima. Imas 3 sarafa na poklopcu hidraulika (jedan s gornje strane i po jedan sa svake strane) i pod koji ti najvise odgovara izvrnes ga i supljim vijkom spojis cjev na rupu i imas izvod za kipanje.
Cjevi u trgovini se prave da se sarafe odozgora na poklopac. Imas jedan saraf koji je totalno drugaciji od drugih (okrugao i zasjecen s dvije strane za vilasti kljuc) njega odvrni, supji vijak, cjev i dvije bakrene podloske i vozi misko.
Juče spojio baš na taj šaraf,koji si opisao koji je sa gornje strane,i neće da kipa,probao sam sve položaje ručica,i ništa,kupljeno je sve novo šuplji šaraf,platne ,cev i hidraulična spojka ženska,kada nju skinem i probam kipati,krene ulje na cev ali dosta slabo,kao kad odvrnem vodu na česmi otprilike ta jačina, poluge na traktoru rade bez greške,ulje je novo i ima ga dosta ,čak sam probao doliti i ništa.Stvarno ne znam šta je u pitanju.Ne znam da li ima veze to što se na traktoru nikad nije koristio izvod za kipu,a ima već 30 godina.
Zna li mu se sada cena?http://www.polovniautomobili.com/traktori/7367272/imt-577-dw
Ili ovaj. Verovatni svima dobro poznat...
Zna li mu se sada cena?
Jesi ozracivo sistem? Razdvoj kocnice i posebno ozraci lijevu pa desnu. Mora da radi.Prosle godine uradjene cuvene imt 560 kocnice i ovo prolece zaglavi glavni kocioni cilindar u levoj strani, koji je inace stavljan nov. Skinem malo ulja sipam i razradim ga i sad nece da pumpa glavni cilindar u cilindre nazad. Kako da krenem ulje da pumpa? Kada odstoji malo i stiskam papucu tj pumpam i zadrzim tada da tek tek pritiska i nakon toga nista, kao da ulje ne ulazi u glavni kocioni cilindar.
Hvala...